Mistgun(Gérard)

2012.07.14 23:24

Mistgun:                                                                       Gérard:

   

Karakter:

Név:Mistgun(Igazi neve Gérard)

Kor:21

Faj: Félvér(Démon+Ember)

Erő: A 5 darab bot földbeszúrásával képes Fekete mágiát használni.

Fegyver: A legyezős bot.

Terület:  Monosról jött, Lagoson élt és vissza ment Monosba mert ez volt a terve


Külső tulajdonságai:(Mistgun)Rejtéjes,a ruhából semmi nem látszik ki max. a szeme ami barna,sose lehet látni az arcát.titokzatos az 5 bot mint harci eszköz mindig nála van a köz emberek szerint az a fegyvere.
(Gérard) Kék hajú,barna szemű, a jobb oldali szemén van egy tetoválás(már csecsemő kora óta valószínűleg mert démon) ha így néz ki és kint van az utcán a kapucni minden kép a fején van. 


Belső tulajdonságok:(Mistgun:)Bizalmatlan, keveset beszél, szeret feltünés nélkül csinálni mindent, nem nagyon szereti azon élőlények közelségét akik tudnak beszélni.A háborúba nem túlzottan szereett harcolni de csak így maradhatott feltünés nélkül.A bajtársaiért mindent meg tesz még feláldozza magát is. Nem nagyon fél semmitől.
(Gérard) Elég csendes.Nem bízik meg senkiben.Szeret társaságba lenni de csak olyanokkal akik hozzá hasonlóak. Titkolózik állandóan. Nem fél szembe nézni a halállal főleg ha a bajtársairól van szó. Nem szeret embert ölni és eddig még csak a király ellen tervezett ölést amit szabotáltak.


Története: Kiskorában elvitték Monos-ból rabszolgának Lagos-ba csak hogy egy pár gyerekkel együtt meg szökött onnan. A katonák nagyon keresték őket és sikeresen meg is találták. ezután 7 éves koráig a bányában dolgozott és utánna sikerült kiszabadulnia az akkori barátaival.Az útjuk el vált ekkor Gérard kicsit meg őrült és meg akarta ölni(kb. 7-8 évesen!) a barátait.Terve nem sikerült de a helyi fent tartó börtönbe vetette bűné-ért.Ott aztán volt ideje elgondolkodni 12 két éves korába kiszabadult. A börtönben elkezdte tanulni a feketemágiát de nagyon feltűnés nélkül.15 éves korába felvette "Mistgun külsőt" és elkezdett harcolni a háborúba.Sikerült neki az emberek közé be olvadnia és mindenki azt hiszi róla hogy ő is ember. Amikor a háborúnak vége lett próbált vissza menni Monos-ba Gérard ként de elkapták és börtönbe csukták kettős ügynökség vádjával.Mistgun külsejével sikerült neki meglógni a börtönből ekkor mág a fekete mágiát felső fokon tudta használni és most rég elveszett barátait keresi egyedül a nagy világban és próbál visszamenni Monos-ra. 

 

Rólad:

Nick neved:Kiyoko

E-mail: tigrisfarkas007@gmail.com