Kuroi Shiro

2012.07.11 23:29

Karakter:

Név: Kuroi Shiro

Kor: 18

Faj: Sötét angyal

Erő: emberek (vagy varázslények) irányítása

Fegyver: egy kasza

Terület: Monos

Külső tulajdonságok: Fehérebb bőr, szemei vörösek és az egyikbe belelóg amúgy sötétzöld haja. Szeret lazán öltözködni. Általában egy kapucnis felsőt visel, aminek a kapucnija állandóan a fején van. Próbál minél kevesebbet mutatni arcából. Szinte sose mosolyog, mindig ugyanolyan unott fejet vág. Kaszáját mindig a hátán hordja.


Belső tulajdonságok: Kissé magának való személyiség. Szereti, ha neki van igaza. Makacs és könnyen fel lehet húzni. Szeret harcolni, de a háborúból szeretne kimaradni. Akiket nem ismer azzal általában nem is beszél vagy ha igen akkor cinikus megjegyzéseket tesz és bunkó. De ha valaki veszi rá a fáradságot, hogy megismerje akkor egy kedves, félénk de ugyanakkor magányos lányt tudhat maga mellett.


Története: A háború alatt majdnem az összes családtagja elveszett. Biztosan állítja, hogy valamelyik rokona még él. Az elvileg élő rokonait keresi. Nem szeret magához közel engedni senkit, mert az gondolja, hogy úgy járna, mint a családja.
Monos-ban született. Anyja a szülésbe belehalt, apja pedig nem tudta ezt elviselni ezért öngyilkos lett. Ezért egyedül nőtt fel. Szülei halála miatt magát okolja. Végül 15 éves korára lett egy barátja, aki nem tudott róla hogy Shiro varázslény. De miután megtudta néhány csúnya dolgot vágott szegény fejéhez és soha többet nem beszélt vele. Most magányos és sosem marad egy helyen sokáig, mivel hogy a rokonait keresi. Az hogy senkitől nem kér segítséget ,mégis túlhajtja magát vajon jót tesz neki?

 Rólad:

Nick neved: rukiacska
E-mail: animefan11@citromail.hu