Kuchiki Kyera

2012.07.19 22:46

Karakter:

Név: Kuchiki Kyera 
Kor: külsőleg 19/igazából 127 /
Faj: Félvér /félig ember félig vámpír/
Erő: víz irányítása (bár honnan, a levegőből az emberi testből...)
Fegyver: két kézi penge
Terület: Lagos 
Külső tulajdonságok: Fekete fél hosszú sima faja van, vörös szeme ,hosszú szempillák, fehér bőr és vérvörös ajkak. A körmeit álltalába pirosasra festi, a testalkata vékony és sportos. Aránylag magas és vékony,a karjai és az újai hosszúak. A jobb fülében van egy kis karika fülbevaló.Álltalában inkább sportos és lazább ruhákat hord. Kedvenc színem a kék és ez meglátszik az öltözködésén is.
 

Belső tulajdonságok:Kyerának vidám és közvetlen a stílusa de nagyon lobbanékony természetű és hirtelen haragú.Néha vannak hangulat ingadozásai de segítőkész és figyelmes lány. Szeret és tud is énekelni a szülei halála után abból élt meg.Magabiztos és határozott lány.Amit a fejébe vesz azért mindent meg tesz hogy meg valósítja.Nem szereti az egyedül létet bár nem mutatja ki.Néha olyan mint egy gyerek.Elég erős és jól tud harcolni de annyi baj van vele hogy szadista kissé és ha megérzi a vérszagot és feltámad benne a vér szomj nehezen lehet megállítani.
 

Története: Kyerának a háború alatt megölték a szüleit és elszakadt a bátyjától akit mai napig nem talál.Nem nagyon bizik meg emiatt a legtöbb emberben.Csak neki sikerült elrejtőznie és a nagy vérengzés után senki nem tudta ki ő. A hangjából élt meg(énekelt) és elég jó híre lett. Olykor olykor mikor túl sokat megtudtak róla és mindent lelepleztek volna megölte a veszélyes embereket.Most is inkább énekel de mikor szükséges ő is besegít a harcokba.Álltalába inkább a képességét használja hogy ne lepleződjön le a vér miatt és a vizet vonja ki az emberek testéből.

Rólad:
Nick neved: Aural
E-mail:kyera@windowslive.com