Kiyoko Hayashi

2012.07.20 10:12

Karakter:

Név: Kiyoko Hayashi (ismertebb nevén: A TITÁN)

Kor: 19 (amúgy 150)

Faj: Tünde

Erő: A ruháját vagy éppen a páncélját és a fegyverét tudja változtatni át öltözés nélkül.(egy másik "dimenzióból" cserélgeti és ha újra ugyan az a ruha megjelenik úgy néz ki mintha semmi baja se lenne a ruhának vagy páncélnak vagy annak aminek és a fegyverre ugyan ez vonatkozik)

Fegyver: kard ,kasza, pisztoly vagy szabja.(mindig a páncéljához alkalmazkodik)

Terület: Monos

Külső tulajdonságok: Hosszú rózsaszín a haj ami eredetileg is ilyen, szine mindig szoknya van rajta ami rózsaszín vagy világos kék még akkor is ha páncél van rajta, hegek borítják az egész testét,a hajába elég sűrűn benne van a virág, elég sűrűn el van pirulva, szereti eljátszani a védtelent, a haja mindig ragyog, általában csizma van rajta, és a képen látható ruha,

Belső tulajdonságok: Kedves, szerény jó lelkű de csak első látásra mert utána ha jobban meg ismerik akkor szemét, szeret piszkálódni de szereti eljátszani a tehetetlent az ártatlant és a védtelent és álltalába jól sikerül az "előadása", harcias és imád harcolni amikor csak lehet, de nagyon könnyen meg lehet bántani de nem sértődik meg inkább csak el szomorodik, és az érzelmeit szereti kimutatni, ki nem állhatja az embereket ezért meg akarja őket ölni, nagyon ügyes harcos és szinte bármilyen eszközzel tud harcolni ami a kezébe kerül. Egy picit perverz de nem szereti ha ezt tudatják vele. Ha férfiakról van szó vagy szerelemről vagy bármi ilyesmiről akkor egy kicsit ásít, de ha felhozzák akkor letagadja.Bármilyen vele egy idős vagy jobb képű férfi jelenlétében elpirul. Szereti eljátszani a butát.

Története: Kiskorában imádott Lagos-ra menni szerette az embereket és az emberek nem vették észre hogy ő más mint a többi, mind ez a 40 éves háború előtt történt....később a háború közben elvitték rabszolgának Gérard csapatával együtt, az első szökésük meghíúsult másodjára viszont akkor erőre tettek szert hogy kitudtak törni a katonáktól, ekkor ugyebár Gérard meg zakkant és meg akarta őket ölni, Kiyokonak sikerült meg menteni-e magát és a többieket Gérardtól. Ekkor saját maga vezetésével vissza mentek titokba Monos-ba. Ezek után a családját kereste akiket viszont meg haltak, nem sokára meg találta őket a régi házba holta körübelül. Kezdett meg őrülni de valahogy kimászott belőle 1 év alatt. Rendbe tette a házukat ami a kagyló liget közelében található. Azóta mióta a szülei meghalta nem szereti az embereket és kitűzte célnak hogy Gérard-ot meg akarja ölni és ezért fejleszti a harci technikáját és próbál barátokat találni néha elég kevés sikerrel. 

 

 Rólad:

Nick neved: Kiyoko

E-mail: tigrisfarkas007@gmail.com