Billy Vernon

2012.07.30 12:41

Karakter:

Név: Billy Vernon 
Kor: a valós kora 400 de külsőleg 25
Faj: Vámpír
Erő: Föld irányítása
Fegyver: Egy kereszt formájú tőr 
Terület: Monos

Külső tulajdonság: Magas és vékony, rövid barna haja van. Az egyik szeme kék míg a másik piros. Mindig elegánsan öltözködik, nem szereti a lazaságot. Utálja a világos dolgokat.

Belső tulajdonság: Nem sok jóérzés szorult belé. Udvarias modorával leplezi, hogy mit érez a másik iránt. Csak magát a vámpír fajt tartja elfogathatónak. Utálja az embereket és a félvéreket és minden mást ami nem vámpír. Jelenleg ő a legidősebb vámpír ezért felelősséget érez a faja iránt. Próbálja őket megvédeni és elpusztítani azokat akik szégyent hoznak a fajára. 

Történet: Egy ősi vámpír családba született. A családja tanárokat fogadott, hogy eltanulja a nemesi élet legfontosabb lépéseit. Gyorsan kiderült, hogy nagyon okos és nagyon gyorsan tanul. Az évek teltek de ő nem öregedett, szebbnél szebb lányokat kapott meg. A háború mindent megzavart az életében. A családja részt vett a háborúban és mindenki meghalt. A nemesi családok nagy veszteségeket szenvedtek. Billy annak köszönheti a túlélését, hogy a nem vett részt a háborúban, hanem egy szigeten kivárta míg vége lesz. Amikor visszatért a szülőföldjére megdöbbenve tapasztalta, hogy a vámpírok lezüllöttek és már sehol sincs az a nemesség amit képviseltek. Elhagyta a szülőföldjét és elhatározta, hogy újra naggyá teszi a faját és minden mást rabszolgasorba taszít. 

 

Rólad:
Nick: Billy
E-mail: pelyhe16@gmail.com