Alice Redmoon

2012.07.10 16:48

Karakter:

Név: Alice Redmoon

Kor: 16  (amúgy 100 éves)

Faj: vámpír

Erő: Véréből fegyvert képes készíteni.

Fegyver: egy vörös pengéjű katana

Terület: Monos

Külső tulajdonságok: Fehér bőr, vörös ajkak, nagy fekete szemek, melyek vörösen izzanak, ha használja az erejét. Általában fekete vagy vörös ruhákat visel. Körme mindig feketére van festve, arcát erősen sminkeli. Hosszú, sötét barna, göndör haja van, melyet egy virág díszít. Általában durcás, komoly képet vág, de nagyon cuki is tud lenni, ha akar.

Belső tulajdonságok: A látszat ellenére nagyon szeret rajzolni, igazi művész lélek. Kedveli a rockot és sosem unatkozik. Mindig kitaéál valamit amit végül meg is valósít. Van, hogy nagyon jó kedve van, ilyenkor igazán kedves de ha rossz passzban van, elég veszélyes tud lenni.

Története: A háború alatt nagyon sok embert megölt, a zsoldosok üldözik emiatt. Mindig bűntudata van a 40 évvel ezelőtti történések miatt és nem szeret magához senkit közel engedni. Igazából nagyon magányos, de fél, hogy ismét minden barátját elveszíti. 
 Monosban született egy nemesi vámpír família egyetlen örököseként. Azonban családját kiírtották a háborúban, amikor a Lagosiak ellen harcoltak és egyedül ő maradt életben.
Most megpróbál kimaradni a harcokból, de tudja, hogy nem kerülheti el a végzetét...

 

Rólad:

Nick név: Yuno-sama

E-mail: yuno.sama@citromail.hu